Nyheder

Tormatic Black.jfif

Tormatic Black 600

 

Vi er begyndt at forhandle den fantastisk Tomatic Black garageautomatik. Den indeholder den nyeste generation mht. teknik og energibesparelser. De nye modeller har gjort det mulig at sænke forbruget i standby funktionen til under 0,5 Watt. Sådan sparer du på strømudgiften og skåner samtidigt miljøet. Der er indbygget en regulerbar hastighedskontrol der tillader en åbningshastighed på maksimalt 24 cm/sekund. Træk/trykkraft på 600 N (anbefales på porte op til 10 m2). Blød start/stop samt udluftningsfunktion. Udføres med tandrem og 2 stk. 2-kanal fjernbetjening. Endvidere er Tormatic Black forberedt for påbygning af trådløst kodetastatur og wifi, der kan styres via mobil telefonen. Tormatic Black er driftsikre, enkle og lette at montere.

homematic .jpg

Homematic wifi system til Tormatic Black

 

Med den nye Smart Home/Homematic app kan du nu betjene din garageport både ude og hjemme via mobiltelefonen og den virker således.

1. Indsæt det medfølgende modul i motoren, inden denne bliver koblet til.

2. Tilslut den anden del direkte til routeren og dit netværk via den medfølgende boks.

3. Download Homematic App fra Android eller iOS og par de to enheder, så de finder hinanden. 

Sættet passer til betjening af en port, men ved styring af flere porte, kan der tilkøbes moduler til opkobling af ekstra porte. 

Ups - noget gik galt © Ravnsbæk Portteknik

Ravnsbæk Portteknik | Engtoften 12, Vorgod | 6920 Videbæk | Mobil:. 2666 8415 | Email:. bj@ravnsbaek-portteknik.dk

Copyright © 2017 Ravnsbæk Portteknik