Reservedele

Vi kan skaffe næsten alle reservedele, og udover nedenstående eksempler, ligger vi inde med mange andre dele til industriporte. Vores priser ligger blandt de billigste på markedet, og vi hjælper altid i en akut situation, og kører gerne ud med få timers varsel. Ønsker du vejledning til montage, en reparation, udskiftning af et portblad m.v., så er vores servicetekniker altid klar til at besvare dine spørgsmål - vi sætter en ære i god og professionel kundebetjening.

Ups - noget gik galt © Ravnsbæk Portteknik

Fjedre

Afhængig af hvor stor en port du har eller skal have, så beregner vi altid fjedre tykkelsen ud fra portens totalvægt. Står du lige og mangler en fjeder, der er gået i stykker i din port, så ring til os - vi bestiller altid samme dag, som vi får en ordre.

Fjernbetjening

Fjernbetjening til porte findes fra 1 kanals (til én port) og op til det antal, der ønskes fjernbetjening til. Det viste billede er et eksempel på en 2 kanals, altså til 2 porte. Vi har flere forskellige slags - alt efter, hvilken port man vælger at sætte op.

Beslag

Der findes mange forskellige beslag til porte - lige fra køreskinner, vægstøttebeslag, loftstøttebeslag, lejeplader, sidetætning, bundgummi, propper, topgummi m.v. Ring og høre mere om, hvad vi har på lager, Hvis vi ikke har det du lige søger, så skaffer vi det gerne fra vores leverandør.

Motor

Hvis man er så uheldig at motoren på en port går i stykker, så kan vi altid skaffe en ny, enten magen til, eller i samme stand, fra vores leverandører. Der findes mange forskellige motorer, og det hele afhænger af, hvilken port man har. Ring og hør mere om vores billige motorer. 

Please reload

Ravnsbæk Portteknik | Engtoften 12, Vorgod | 6920 Videbæk | Mobil:. 2666 8415 | Email:. bj@ravnsbaek-portteknik.dk

Copyright © 2017 Ravnsbæk Portteknik