Reservedele til garageporte

Ravnsbæk Portteknik kan tilbyde mange reservedele til din garageport og vi har et utal af portdele, portbeslag, sektioner, sikkerhedsudstyr og portautomatik beregnet for ledhejseporte. Herunder har vi lagt et lille udsnit op, og mangler du andet, er du mere end velkommen til at kontakte os.  Vi er i forhold til vores priser, og set ud fra andre firmaer på markedet, blandt de billigste.

Fjedre

Afhængig af hvor stor en port du har eller skal have, så beregner vi altid fjedre tykkelsen ud fra portens totalvægt. Står du lige og mangler en fjeder, der er gået i stykker i din port, så ring til os - vi bestiller altid samme dag, som vi får en ordre.

Fjernbetjening

Fjernbetjening til porte findes fra 1 kanals (til én port) og op til det antal, der ønskes fjernbetjening til. Det viste billede er et eksempel på en 2 kanals, altså til 2 porte. Vi har flere forskellige slags - alt efter, hvilken port man vælger at sætte op.

Beslag

Der findes mange forskellige beslag til porte - lige fra køreskinner, vægstøttebeslag, loftstøttebeslag, lejeplader, sidetætning, bundgummi, propper, topgummi m.v. Ring og høre mere om, hvad vi har på lager, Hvis vi ikke har det du lige søger, så skaffer vi det gerne fra vores leverandør.

Motor

Hvis man er så uheldig at motoren på en port går i stykker, så kan vi altid skaffe en ny, enten magen til, eller i samme stand, fra vores leverandører. Der findes mange forskellige motorer, og det hele afhænger af, hvilken port man har. Ring og hør mere om vores billige motorer. 

Please reload

Ravnsbæk Portteknik | Engtoften 12, Vorgod | 6920 Videbæk | Mobil:. 2666 8415 | Email:. bj@ravnsbaek-portteknik.dk

Copyright © 2017 Ravnsbæk Portteknik